Oma paikka

Nyt se sitten on löytynyt, omantuntuinen paikka! Vuosi sitten minulle tuotiin kuin tarjottimella: ota tuosta! Ja minä otin ja se oli rytinää sitten. Kaikki menneet vuodet luulin olevani samanlainen ankanpoikanen kuin muutkin. Päähän potkittiin, mutta samanlaista ei tullut, ei tullut. Olen nyt niin kiitollinen kaikista kokemuksistani, ne hioivat minut ja nyt olen valmis tulevaan, uuteen elämäntehtävääni.

On hiljainen alkukesän sunnuntaiaamu. Linnut visertävät ja Wilma seurailee tapahtumia sivupihalle. Ulkoiltiin Wilman kanssa jo aamu-ulkoilut. Viirullinen kissa pelotti juoksemaan omalle portaille turvaan. Nyt ei ole töihin ja kouluun menevien liikettä maanteillä. Minä rakastan rauhaa ja hiljaisuutta. On hyvä, että kaikilla on vapaapäivät, eikä tarvitse rientää joka aamu kiireellä tehtävien ääreen muualle kotoa pois.

1.6. aloitan täysillä yrittäjänä, tuotteinani energiahoidot ja taideterapia sekä tulossa on myös eläinkommunikointi. Niin hörhöä hörhöimmästä päästä. Mutta se on osa minua ja minä. Tällä sydämen tiellä juurilla maasta voimaa ammentaen…

dig


Kirjoittaja


Aiheeseen liittyvät kirjoitukset