Meissä virtaa energiaa, joka pitää meidät elossa. Tämä energia on välttämätön, jotta keho toimii. Terveellä ihmisellä energia pääsee virtaamaan vapaasti kehossa. Onnettomuudet, traumat ja kuona-aineiden kertyminen tukkeuttaa energian kulkua kehossa. Siihen kohtaan missä energiavajetta syntyy, alkaa ilmestyä fyysisiä oireita. Kaikki sairaudet voidaan johtaa energeettiseen tukokseen.

Energiahoidolla voidaan puhdistaa ja avata tukkeutunutta energiakiertoa. Hoito ei ole uskomushoitoa, hoidettavan ei tarvitse uskoa hoitoon, koska energiahoidolla voidaan hoitaa myös eläimiä ja kasveja. Hoito vaikuttaa tiedostamattoman mielen tasolla eli autonomisessa hermostossa. Sinne ei tietoinen mieli juurikaan voi vaikuttaa. Energiahoito purkaa krooonista stressitilaa ja vahvistaa kehoa.

Käyttämäni menetelmä on BodyMind Energy Balacing Method. Menelmän avulla teen jäsenkorjausta, energiahoitoa sekä asiakkaan tilanteen mukaan tunnekehonhoitoa. Menetelmä on yksi lempeimmistä tunnetuista hoitomuodoista. Tässä menetelmässä ei niksautella eikä ruksautella. Hoito tapahtuu kevyellä kosketuksella kehoon tai hoitajan kädet ovat kokonaan irti hoidettavasta. Koska energian virtaus ei tunne esteitä eikä etäisyyksiä, voin hoitaa sinua myös kaukohoidolla.

 

Bodymin Energy Balancing Method